4 qershor 1933, Shijon, Elbasan

1933

1933. 06. 4, Elbasan, ne Shijon, familja Floqi, nga e majta - Leonora, Burbuqja, Irena, para tyre, Agroni, Anastasia (nëna), Polikseni, Thanas Floqi (babai), Zhaneta Dodbiba.

Të dhëna

Përshkrimi
1933. 06. 4, Elbasan, ne Shijon, familja Floqi, nga e majta - Leonora, Burbuqja, Irena, para tyre, Agroni, Anastasia (nëna), Polikseni, Thanas Floqi (babai), Zhaneta Dodbiba.
Data
1933
Kontribuesi
Familja Floqi
Origjina
Arkivi i Familjes Floqi

Position: 1570 (5 views)

“4 qershor 1933, Shijon, Elbasan”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23154

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.