Punëtorët e repartit mekanik të fabrikës së duhanit të shoqërisë SAIDE, Elbasan 12. 06. 1937

1937

12. 06. 1937, Elbasan, Punëtorët e repartit mekanik të fabrikës së duhanit të shoqërisë SAIDE, si shoqëri aksionere. Kjo është njëra nga fabrikat më të mëdha në Shqipëri. Fotografimi është bërë para portës së fabrikës. Nga e majta, i pari ulur në karrige - Tashku Mishto, inxhnieri mekanik që kishte fabrika, i katërti Xhafë Hakani, një nga aksionerët e SAIDE. Do të donim që nga lexuesit të fiksoheshin edhe emrat e personazheve të tjerë.

Të dhëna

Përshkrimi
12. 06. 1937, Elbasan, Punëtorët e repartit mekanik të fabrikës së duhanit të shoqërisë SAIDE, si shoqëri aksionere.
Kjo është njëra nga fabrikat më të mëdha në Shqipëri.
Fotografimi është bërë para portës së fabrikës.

Nga e majta, i pari ulur në karrige - Tashku Mishto, inxhnieri mekanik që kishte fabrika, i katërti Xhafë Hakani, një nga aksionerët e SAIDE.
Do të donim që nga lexuesit të fiksoheshin edhe emrat e personazheve të tjerë.
Data
1937
Kontribuesi
Z. Petraq Mishto
Formati
JPG
Lënda
Fotografia

Renditja: 518 (27 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.