Tregu i luftës, Shkodër

Pjesë e Tregu i luftës, Shkodër

Renditja: 3610 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Tregu i luftës, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23368

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.