Gratë turke dhe karroca, Shkodër

Pjesë e Gratë turke dhe karroca, Shkodër

Renditja: 3667 (4 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Gratë turke dhe karroca, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23383

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.