Gra turke, Shkodër

Pjesë e Gra turke, Shkodër

Renditja: 4314 (2 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Gra turke, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23385

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.