Trupat lëvizin përtej liqenit, Shkodër

Pjesë e Trupat lëvizin përtej liqenit, Shkodër

Renditja: 4639 (2 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Trupat lëvizin përtej liqenit, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23387

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.