1958, Qarku Letrar i Elbasanit si përtëritje e Qarkut Letrar të krijuar nga Lef Nosi më 1916

1958

Në foto shkrimtarë, pjesëtarë të këtij Qarku Letrar, nga e majta – Musa Vyshka, Hysni Bebeti, Dhimitër Shuteriqi, Dhimitër Xhuvani, Bexhet Çerma, Hyjni Ceka.

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto shkrimtarë, pjesëtarë të këtij Qarku Letrar, nga e majta – Musa Vyshka, Hysni Bebeti, Dhimitër Shuteriqi, Dhimitër Xhuvani, Bexhet Çerma, Hyjni Ceka.
Data
1958
Kontribuesi
Z. Hyjni Ceka
Origjina
Arkivi i Z. hyjni Ceka
Formati
JPG
Lënda
Letërsia, Qarku Letrar

Position: 98 (31 views)

“1958, Qarku Letrar i Elbasanit si përtëritje e Qarkut Letrar të krijuar nga Lef Nosi më 1916”, 1958, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23430

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.