Klasa X, e dyta klasë pas hapjes së gjimnazit “Dhaskal Todri”, viti shkollor 1966-1967, Elbasan 1967

1967

1967, Elbasan. Klasa X, e dyta klasë pas hapjes së gjimnazit “Dhaskal Todri”. Nga e majta në këmbë – Albert Mitarja (stomatolog), Sopot Shehetila (Drejtori i gjimnazit), Gazmend Dylgjeri, Mariana Gjoni, Fani Deliana, Liliana Hoxha, Sofie Dylgjeri, Violeta ..., Shkëndi Arapi, ---, Sitki Çerekja (mësues fizike), Abdyl Haxhimusai (mësues matematike). Liliana Cipo, Shpresa Çela, Flutur Shabani, Vetrina Dardha. Ulur - Mihal Nika. Petraq Shuteriqi, Reiz Halili, Piro Kita, Maksim Ballto, Dhimitër Kapidani, Thoma (Fatbardh) Marku.

Të dhëna

Përshkrimi
1967, Elbasan. Klasa X, e dyta klasë pas hapjes së gjimnazit “Dhaskal Todri”.
Nga e majta në këmbë – Albert Mitarja (stomatolog), Sopot Shehetila (Drejtori i gjimnazit), Gazmend Dylgjeri, Mariana Gjoni, Fani Deliana, Liliana Hoxha, Sofie Dylgjeri, Violeta ..., Shkëndi Arapi, ---, Sitki Çerekja (mësues fizike), Abdyl Haxhimusai (mësues matematike). Liliana Cipo, Shpresa Çela, Flutur Shabani, Vetrina Dardha.
Ulur - Mihal Nika. Petraq Shuteriqi, Reiz Halili, Piro Kita, Maksim Ballto, Dhimitër Kapidani, Thoma (Fatbardh) Marku.
Data
1967
Kontribuesi
Arkivi i gjimnazit "Dhaskal Todri"
Formati
JPG
Lënda
Fotografia

Position: 342 (11 views)

“Klasa X, e dyta klasë pas hapjes së gjimnazit “Dhaskal Todri”, viti shkollor 1966-1967, Elbasan 1967”, 1967, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23454

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.