1968. 11, Tiranë, Ana dhe Miri Popa me të bijën Elvira.

Pjesë e 1968. 11, Tiranë, Ana dhe Miri Popa me të bijën Elvira.

Renditja: 2386 (4 shikime)

“1968. 11, Tiranë, Ana dhe Miri Popa me të bijën Elvira.”, 1968, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23464

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.