Ekipi i të rinjëve të gjimnastikës i klubit “Labinoti” të Elbasanit që ka dalë kampion kombëtar, me trajner Ligor Shaka, 1987

1987

1987, Ekipi i të rinjëve të gjimnastikës i klubit “Labinoti” të Elbasanit, që ka dalë kampion kombëtar në vitet 1987-1995 me trajner Ligor Shaka. Nga e majta, lart – Sokol Bërdufi, Ligor Shaka, Gentian Kita, Ulur – Gentian Lulja, Artan Avdia, Eduart Asllani.

Të dhëna

Përshkrimi
1987, Ekipi i të rinjëve të gjimnastikës i klubit “Labinoti” të Elbasanit, që ka dalë kampion kombëtar në vitet 1987-1995 me trajner Ligor Shaka. Nga e majta, lart – Sokol Bërdufi, Ligor Shaka, Gentian Kita, Ulur – Gentian Lulja, Artan Avdia, Eduart Asllani.
Data
1987
Kontribuesi
Z. Ligor Shaka
Formati
JPG
Lënda
Fotografia

Position: 1804 (2 views)

“Ekipi i të rinjëve të gjimnastikës i klubit “Labinoti” të Elbasanit që ka dalë kampion kombëtar, me trajner Ligor Shaka, 1987”, 1987, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23492

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.