Baba Mustafa Dedej në hyrjen e Teqes së Madhe, Elbasan 1930

Pjesë e Baba Mustafa Dedej në hyrjen e Teqes së Madhe, Elbasan 1930

Renditja: 3082 (4 shikime)

“Baba Mustafa Dedej në hyrjen e Teqes së Madhe, Elbasan 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23526

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.