Dervish Hima (ulur) dhe Sali Hida (Hoxha), 1909

1909

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Data
1909
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Kontribuesi
FM
Origjina
Arkivi Qëndror i Austrisë
Lënda
Sali Hida,

Renditja: 2012 (4 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Dervish Hima (ulur) dhe Sali Hida (Hoxha), 1909”, 1909, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23548

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.