Elbasan, Fotografi e padatuar

2020

by ADE

Të dhëna

Data
2020
Autori/Krijuesi
ADE
Kontribuesi
Z. Skënder Kodra Taushani
Lënda
Elbasan, Fotografi
Botues
ADE

Position: 1804 (2 views)

ADE, “Elbasan, Fotografi e padatuar”, ADE, 2020, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23578

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.