Patrioti elbasanas Sali Hoxha (Hida) me Fan Nolin në Sofje, Vitet 1920

Pjesë e Patrioti elbasanas Sali Hoxha (Hida) me Fan Nolin në Sofje, Vitet 1920

Renditja: 678 (19 shikime)

“Patrioti elbasanas Sali Hoxha (Hida) me Fan Nolin në Sofje, Vitet 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23614

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.