Haki Stërmilli, Shkodër 1921

1921

Këtë foto realizuar në Studion "Marubbi", Haki Stërmilli ia ka dhuruar Qamil Çelës në vitin 1921

Të dhëna

Përshkrimi
Këtë foto realizuar në Studion "Marubbi", Haki Stërmilli ia ka dhuruar Qamil Çelës në vitin 1921
Data
1921
Kontribuesi
Z. Juian Sefa
Origjina
Arkivi familjar i Z. Qamil Çela
Lënda
Qamil Çelam, Haki Stërmilli

Position: 2343 (3 views)

“Haki Stërmilli, Shkodër 1921”, 1921, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23656

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.