Mësuesi i edukimit fizik të shkollës "Petro Nini Luarasi", elbasanasi Sabri Peqini, Tiranë 1980

1980

Sabri Peqini si mësues i edukimit fizik në shkollën "Petro Nini Luarasi" rrugës për në Dajt, Tiranë 1980

Të dhëna

Përshkrimi
Sabri Peqini si mësues i edukimit fizik në shkollën "Petro Nini Luarasi" rrugës për në Dajt, Tiranë 1980
Data
1980
Kontribuesi
Z. Sabri Peqini
Origjina
Arkivi i Z. Sabri Peqini
Lënda
Futbolli, Sabri Peqini

Renditja: 2738 (3 shikime)

“Mësuesi i edukimit fizik të shkollës "Petro Nini Luarasi", elbasanasi Sabri Peqini, Tiranë 1980”, 1980, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23683

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.