Galeri me krijime te piktorit elbasanas Ismail Cani

2017

Të dhëna

Data
2017
Kontribuesi
Z. Ismail Cani
Origjina
Studio e piktorit Ismail Cani
Lënda
Arti pamor, Piktura, Ismail Cani

Renditja: 1641 (5 shikime)

“Galeri me krijime te piktorit elbasanas Ismail Cani”, 2017, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23691

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.