Klasa gatimore A e shkollës Normale. Viti shkollor 1931-1932

1932

Klasa gatimore A, e shkollës Normale. Viti shkollor 1931-1932. Me mësuesin Ismail Haxhihyseni.

Të dhëna

Përshkrimi
Klasa gatimore A, e shkollës Normale. Viti shkollor 1931-1932. Me mësuesin Ismail Haxhihyseni.
Data
1932
Kontribuesi
Z. Spiro Bardhul Haxhihyseni
Lënda
Shkolla Normale, Ismail Haxhihyseni,

Position: 1804 (2 views)

“Klasa gatimore A e shkollës Normale. Viti shkollor 1931-1932”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23705

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.