Mjekë dhe farmacistë të Elbasanit, vitet 1960

1960

Në qendër: në këmbë Dr. Naim Demiri, ulur farmacisti Kiço Shqau

Të dhëna

Përshkrimi
Në qendër: në këmbë Dr. Naim Demiri, ulur farmacisti Kiço Shqau
Data
1960
Kontribuesi
Zj. Monika Vrioni Misrasi
Origjina
Arkivi i Zj. Monika Vrioni Misrasi
Lënda
Mjekësia, Mjekët

Renditja: 46 (90 shikime)

“Mjekë dhe farmacistë të Elbasanit, vitet 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23922

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.