Unë i përkas qytetit tim me tradita

Pjesë e Unë i përkas qytetit tim me tradita

Renditja: 1437 (9 shikime)

Natasha Poroçani (Shuteriqi), “Unë i përkas qytetit tim me tradita”, 2020, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23935

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.