Në kopështin e Normales me mësuesin Ismail Haxhihyseni. Elbasan 1930

1930

Të dhëna

Data
1930
Kontribuesi
Z. Spiro Bardhul Haxhihyseni
Formati
Fotografi
Lënda
Shkolla Normale, Ismail Haxhihyseni, Kopështi i Normales

Renditja: 2012 (4 shikime)

“Në kopështin e Normales me mësuesin Ismail Haxhihyseni. Elbasan 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23937

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.