Ngritja e flamurit në Shkollën Normale. Elbasan, 1943

1943-05-25

by ADE

Ceremonia e përditshme e ngritjes së flamurit përpara fillimit të mësimit.

Të dhëna

Përshkrimi
Ceremonia e përditshme e ngritjes së flamurit përpara fillimit të mësimit.
Data
25 maj 1943
Autori/Krijuesi
ADE
Kontribuesi
Zj. Merita Bedalli
Origjina
Arkivi familjar i Zj. Merita Bedalli
Formati
Fotografi
Lënda
Shkolla Normale, Elbasan, 1943, ngritja e flamurit

Renditja: 315 (17 shikime)

ADE, “Ngritja e flamurit në Shkollën Normale. Elbasan, 1943”, 1943-05-25, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23941

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.