Klasa e fundit e Normales. Elbasan 1932

1932

Klasa e fundit e Normales 1932. Dalë para kopështit të shkollës, tek shtëpite e Biçakçijve në lagjen Kala. Me profesorin Ismail Haxhihyseni.

Të dhëna

Përshkrimi
Klasa e fundit e Normales 1932. Dalë para kopështit të shkollës, tek shtëpite e Biçakçijve në lagjen Kala. Me profesorin Ismail Haxhihyseni.
Data
1932
Kontribuesi
Z. Spiro Bardhul Haxhihyseni
Formati
Fotografi
Lënda
Shkolla Normale, Ismail Haxhihyseni, Kopështi i Normales, Shtëpitë e Biçakçijve.

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Klasa e fundit e Normales. Elbasan 1932”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23945

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.