Panorama e tregut Elbasan, Kartoleria "Drita", foto e padatuar

1930

Kjo është një nga fotot e koleksionit të Edwin Jacques, misionar protestant në Shqipëri në vitet 1932 -1940

Të dhëna

Përshkrimi
Kjo është një nga fotot e koleksionit të Edwin Jacques, misionar protestant në Shqipëri në vitet 1932 -1940
Data
1930
Kontribuesi
INSTITUTI PËR STUDIME SHQIPTARE DHE PROTESTANTE
Origjina
Archive.org
Botues
Kartoleri "Drita"

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Panorama e tregut Elbasan, Kartoleria "Drita", foto e padatuar”, Kartoleri "Drita", 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23959

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.