Personeli mësimor në Kërçovë, 1943

1943-04-03

Personeli mësimor në Kërçovë në vitin 1943. Në qendër mësuesi elbasanas Bexhet Hoxholli.

Të dhëna

Përshkrimi
Personeli mësimor në Kërçovë në vitin 1943. Në qendër mësuesi elbasanas Bexhet Hoxholli.
Data
3 prill 1943
Kontribuesi
Z. Blendi Hoxholli
Formati
Fotografi
Lënda
Kërçovë, Bexhet Hoxholli, Normalistët

Renditja: 433 (14 shikime)

“Personeli mësimor në Kërçovë, 1943”, 1943-04-03, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23963

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.