Piknik në Byshek, vitet 1930-40

Katina, Donika and Afërdita Josifi janë të pranishme në fotografi.

Të dhëna

Përshkrimi
Katina, Donika and Afërdita Josifi janë të pranishme në fotografi.
Periudha
1930-1940
Kontribuesi
Zj. Bora Demiri
Formati
Fotografi

Position: 4917 (1 views)

“Piknik në Byshek, vitet 1930-40”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/23969

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.