Vullnetarë nga Elbasani për në Luftën e Vlorës, 1920

1920

Trupat vullnetare nga Elbasani që morën pjesë në luftën e Vlorës në 1920. Personi i identifikuar me rreth është Kasem Sejdini, në kohën kur ishte kryetar i Bashkisë së Elbasanit. (1920-1925)* *Referuar nga "Elbasani Enciklopedi", Fq. 501

Të dhëna

Përshkrimi
Trupat vullnetare nga Elbasani që morën pjesë në luftën e Vlorës në 1920. Personi i identifikuar me rreth është Kasem Sejdini, në kohën kur ishte kryetar i Bashkisë së Elbasanit. (1920-1925)*

*Referuar nga "Elbasani Enciklopedi", Fq. 501
Data
1920
Kontribuesi
Zj. Mariana Danksi
Origjina
Arkivi i Zj. Marjana Danksi

Renditja: 226 (21 shikime)

“Vullnetarë nga Elbasani për në Luftën e Vlorës, 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/24083

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.