Xhamia e Tabakëve dhe Rrapi në vitet '30

Pjesë e Xhamia e Tabakëve dhe Rrapi në vitet '30

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Xhamia e Tabakëve dhe Rrapi në vitet '30”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24089

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.