Punonjës të ndërrmarrjes së ujësjellësit të Elbasanit. Vitet 1980

Pjesë e Punonjës të ndërrmarrjes së ujësjellësit të Elbasanit. Vitet 1980

Renditja: 284 (27 shikime)

“Punonjës të ndërrmarrjes së ujësjellësit të Elbasanit. Vitet 1980”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24091

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.