Pamje e Maleve Akrokeraune (Linguetta) dhe Gjirit te Vlorës, nga Edward Lear

1848-10-21

by Edward Lear

Të dhëna

Data
21 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 1605 (5 views)

Edward Lear, “Pamje e Maleve Akrokeraune (Linguetta) dhe Gjirit te Vlorës, nga Edward Lear”, 1848-10-21, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24535

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.