Perëndim në bregdetin e Himarë

1848-10-24

by Edward Lear

Të dhëna

Data
24 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 2100 (4 views)

Edward Lear, “Perëndim në bregdetin e Himarë”, 1848-10-24, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24537

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.