Fshati Kaninë nga Edward Lear

1848-10-28

by Edward Lear

Të dhëna

Data
28 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 1911 (4 views)

Edward Lear, “Fshati Kaninë nga Edward Lear”, 1848-10-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24539

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.