Fshati Kudhës

1848-10-31

by Edward Lear

Të dhëna

Data
31 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 4451 (1 views)

Edward Lear, “Fshati Kudhës”, 1848-10-31, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24541

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.