Fshati Kudhës dhe Tepelenë

Pjesë e Fshati Kudhës dhe Tepelenë

Nuk ka shikime

Edward Lear, “Fshati Kudhës dhe Tepelenë”, 1848-11-1, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shkurt 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24545

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.