Fshati Dhërmi pikturuar nga Edward Lear

1848-10-26

by Edward Lear

Të dhëna

Data
26 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 662 (14 views)

Edward Lear, “Fshati Dhërmi pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-26, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24549

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.