Fshati Dukat parë nga Maja e Çikes pikturë ngaEdward Lear

Pjesë e Fshati Dukat parë nga Maja e Çikes pikturë ngaEdward Lear

Renditja: 2198 (6 shikime)

Edward Lear, “Fshati Dukat parë nga Maja e Çikes pikturë ngaEdward Lear”, 1848-10-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24555

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.