Fshati Dukat pikturuar nga Edward Lear

1848-10-22

by Edward Lear

Të dhëna

Data
22 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Not viewed

Edward Lear, “Fshati Dukat pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-22, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24559

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.