Fshati Vuno pikturuar nga Edward Lear

1848-10-24

by Edward Lear

Të dhëna

Data
24 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 2340 (3 views)

Edward Lear, “Fshati Vuno pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-24, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24577

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.