Qyteti Himarës, Cimarra, Bregu Shqiptar

1848-10-25

by Edward Lear

Të dhëna

Data
25 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Origjina
National Maritime Museum, London

Position: 439 (22 views)

Edward Lear, “Qyteti Himarës, Cimarra, Bregu Shqiptar”, 1848-10-25, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24587

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.