Vlora pikturuar nga Edward Lear

1848-10-20

by Edward Lear

Të dhëna

Data
20 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 272 (38 views)

Edward Lear, “Vlora pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-20, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24595

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.