Foto ajrore e bashkimit të lumenjve Buna dhe Drin, Kalaja e Rozafës në mes. Shkodër 1917

1917

Të dhëna

Data
1917
Kontribuesi
Palotai Klára
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Gjuha
Hungarisht
Zona
Shkodër, Albania

Position: 1803 (2 views)

“Foto ajrore e bashkimit të lumenjve Buna dhe Drin, Kalaja e Rozafës në mes. Shkodër 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25156

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.