Nevrez Shingjergji, me kostum popullor, dalë në hajatin e shtëpisë së vjetër. Elbasan, 1958

1958

Kostume popullore veshur nga vajzat elbasanase në ditën e dasmës.

Të dhëna

Përshkrimi
Kostume popullore veshur nga vajzat elbasanase në ditën e dasmës.
Data
1958
Kontribuesi
Zj. Valbona Shingjergji
Origjina
Arkivi i familjes Shingjergji
Zona
Elbasan, Albania

Position: 679 (6 views)

“Nevrez Shingjergji, me kostum popullor, dalë në hajatin e shtëpisë së vjetër. Elbasan, 1958”, 1958, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25349

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.