Dërgata e Shqipërisë

1920

Dërgata shqiptare në Konferencën e Paqes në Paris, 1920. Nga e majta në të djathtë: Pandeli Evangjeli, Benedikt Blinishti, Dhimitër Berati, Mehmet Konica (kryetari), Milto Sotir Gurra, Iljaz Vrioni. Personalitete të politikës shqiptare, dy prej të cilëve më vonë u bënë kryeministra.

Të dhëna

Përshkrimi
Dërgata shqiptare në Konferencën e Paqes në Paris, 1920. Nga e majta në të djathtë: Pandeli Evangjeli, Benedikt Blinishti, Dhimitër Berati, Mehmet Konica (kryetari), Milto Sotir Gurra, Iljaz Vrioni. Personalitete të politikës shqiptare, dy prej të cilëve më vonë u bënë kryeministra.
Data
1920
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg

Grupet e materialeve

Renditja: 608 (11 shikime)

“Dërgata e Shqipërisë”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25400

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.