Atë Visarion Xhuvani në Tiranë, 1930

1930

Fotografia është realizuar në shkallët e Akademisë së Shkencave ( sot )

Të dhëna

Përshkrimi
Fotografia është realizuar në shkallët e Akademisë së Shkencave ( sot )
Data
1930
Kontribuesi
NIKO KOTHERJA
Origjina
Arkivi i Z. Niko Kotherja
Lënda
Besimet fetare

Renditja: 2012 (4 shikime)

“Atë Visarion Xhuvani në Tiranë, 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25456

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.