Familja Kotherja, Elbasan vitet 1930

1930

Familja Kotherja, pasardhës të të parit Haxhi bej Kada Kotherja, nga Ulqini. Dalë në Elbasan në vitet `30, Fotografuar në Elbasan nga Fot Papajani.

Të dhëna

Përshkrimi
Familja Kotherja, pasardhës të të parit Haxhi bej Kada Kotherja, nga Ulqini. Dalë në Elbasan në vitet `30,
Fotografuar në Elbasan nga Fot Papajani.
Data
1930
Kontribuesi
NIKO KOTHERJA
Origjina
Arkivi i Z. Niko Kotherja
Lënda
Familje

Renditja: 944 (8 shikime)

“Familja Kotherja, Elbasan vitet 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25462

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.