Kryepeshkopi Visarion Xhuvani në një kishë të Tiranës, 1930

1930

Të dyja fotot janë shkrepur gjatë një ceremonie në një kishë të Tiranës në vitin 1930

Të dhëna

Përshkrimi
Të dyja fotot janë shkrepur gjatë një ceremonie në një kishë të Tiranës në vitin 1930
Data
1930
Kontribuesi
NIKO KOTHERJA
Origjina
Arkivi i Z. Niko Kotherja
Lënda
Besimi fetar, KOASH

Position: 1870 (4 views)

“Kryepeshkopi Visarion Xhuvani në një kishë të Tiranës, 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25472

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.