Shkolla e Gocave, klasa e parë, Elbasan më 30 qershor 1933

1933

Të dhëna

Data
1933
Kontribuesi
NIKO KOTHERJA
Origjina
Arkivi i Z. Niko Kotherja
Lënda
Arsimi, Shkolla e Gocave

Position: 284 (13 views)

“Shkolla e Gocave, klasa e parë, Elbasan më 30 qershor 1933”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25482

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.