Biçikletë në përdorim në vitin 1943.

1943

Elbasanasi Çim Shiku me biçikletë përpara shtëpisë së tij.

Të dhëna

Përshkrimi
Elbasanasi Çim Shiku me biçikletë përpara shtëpisë së tij.
Data
Kontribuesi
Origjina
Arkivi i familjes Shiku
Zona

“Biçikletë në përdorim në vitin 1943.”, 1943, Arkiva Digjitale Shqiptare, aksesuar më 21 maj 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25557

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera