Një grup pedagogësh të Normales së Elbasanit në vitin 1942.

1942

Cikli 1938-1942. Jeni të ftuar të komentoni nëse njihni ndonjërin nga personat në foto.

Të dhëna

Përshkrimi
Cikli 1938-1942. Jeni të ftuar të komentoni nëse njihni ndonjërin nga personat në foto.
Data
1942
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi personal i Z. Reis Poshi
Zona
Elbasan

Renditja: 731 (6 shikime)

“Një grup pedagogësh të Normales së Elbasanit në vitin 1942.”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25559

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh