Argjendari Theodhoro Pelikudha në argjendarine e tij ne Permet 1939.

1939

Të dhëna

Data

Grupet e materialeve

“Argjendari Theodhoro Pelikudha në argjendarine e tij ne Permet 1939.”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, aksesuar më 21 maj 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25561

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera